Contact en Route


mailbeschikbaarheid tarief

Routebeschrijving Vanaf Rijksweg A2:
Afslag Vinkeveen/Hilversum. Onder aan de afrit gaat u linksaf de Vreelandseweg (N201) op. U blijft richting Hilversum volgen. Bij de rotonde rechtdoor blijven rijden en bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf (afslag Jachthavens-Zuid). Vervolgens gaat u met de bocht mee en rijdt u rechtdoor de weg de Zuwe op. U parkeert uw auto op het terrein van Jachthaven Ottenhome. Indien daar onverhoopt even geen plek is, dan kunt u parkeren langs de weg (deze heet De Zuwe) voor Jachthaven Ottenhome. Vervolgens gaat u het terrein van Ottenhome op. Daar loopt u langs de haven (waar alle boten in het water liggen) van Ottenhome. Deze haven ligt dan rechts van u. Vervolgens gaat u door de houten poort. Ingang van Vakantiehuis De Zuwe is gelijk na deze poort aan uw linkerkant. Vakantiehuis De Zuwe is gelegen op een privéterrein.

Routebeschrijving vanaf Rijksweg A27:
Afslag Hilversum. Onder aan de afrit gaat u linksaf de Diependaalselaan (N201) op.Deze weg blijft u alsmaar rechtdoor volgen.Bij de 4e rotonde gaat u rechtdoor de provinciale weg op.Wanneer u aan de linkerzijde van de weg de Intratuin passeert, gaat u na ongeveer 3 km bij de eerstvolgende stoplichten linksaf (Afslag Jachthavens-Zuid). Bij de rotonde rechtdoor blijven rijden en bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf (afslag Jachthavens-Zuid). Vervolgens gaat u met de bocht mee en rijdt u rechtdoor de weg de Zuwe op. U parkeert uw auto op het terrein van Jachthaven Ottenhome of langs de weg (deze heet De Zuwe) voor Jachthaven Ottenhome. Vervolgens gaat u het terrein van Ottenhome op. Daar loopt u langs de haven (waar alle boten in het water liggen) van Ottenhome. Deze haven ligt dan rechts van u. Vervolgens gaat u door de houten poort. Ingang van Vakantiehuis De Zuwe is direct na deze poort aan uw linkerkant. Vakantiehuis De Zuwe is gelegen op een privéterrein.

Contactformulier:

Indien u meer informatie wenst te ontvangen, kunt u van het onderstaande formulier gebruik maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht