Weekendje Weg in Nederland?


mailbeschikbaarheid tarief

Weekendje weg?

Weekendje weg in Nederland? Prachtige Heide in Hilversum - met dank aan Bianca de Jong voor de foto -

Hilversumse hei. Foto: B. de Jong

Uw drukke werkweek zit er op en het weekend staat voor de deur. Maar… wat te doen? Weer een weekend vol boodschappen, schoonmaken en verplichtingen? Of breek je de sleur en ga je een weekendje weg? Even een andere omgeving, samen erop uit in een prachtige omgeving. Kom helemaal tot rust tijdens een weekendje weg op de heide of in het bosrijke gebied van ’s-Graveland, Kortenhoef en Hilversum. Uitwaaien bij het water? Lange bos- en heide wandelingen maken? Genieten van de lokale culinaire specialiteiten? Of gewoon even helemaal niets doen en genieten van rust en natuur. Het kan tijdens een weekendje weg in ons vakantiehuis!

Tijdens uw weekendje weg kunt u shoppen in Blaricum en Laren of lekker ijsjes eten in de meest bekende ijssalons van onze regio. Ook kunt u natuurlijk een boswandeling maken in het Corversbos en het Spanderswoud en daarbij natuurmonumenten in ´s-Graveland bezoeken. Wandel- en fietsroutes zijn er volop.

Nabij ons vakantiehuis liggen de heidegebieden van het Gooi. Deze zijn circa 500 hectare groot en liggen tussen Bussum en Hilversum in.

Weekendje weg in Nederland? Prachtige Heide in Hilversum - met dank aan Bianca de Jong voor de foto -

Weekendje weg in Nederland? Bezoek de heide gebieden in Hilversum. Foto: B. de Jong

Weekendje weg in Nederland? Prachtige Hilversumse Heide - met dank aan Bianca de Jong voor de foto -

Heide gebieden in Hilversum. Foto: B. de Jong